Si Ain menjadi anak kepada Pakcik Hussin dan Makcik Faridah :)

Tuesday, April 5, 2011

Malas.





Apekene la dengan aku. bila dah rajin 1 hari tu aku boleh post dalam 4, 5 post kat blog ni. bila dah sampai waktu malas aku 'mcm skrg ni' kdg² 1 post pon x nampak. malas la. sekarang ni aku dah start malas nak post. huarrghhh. takpe ain, kau boleh! *haha ape kene mngene lak eh?* aku nak post. banyak sangat idea dalam minda ni. tapi, kemalasan tangan aku untuk menaip meninggi! kan best kalau kita cakap je keyboard ni boleh typo senirik. takpe nanti aku try reka widget macam ni :)


No comments: