Si Ain menjadi anak kepada Pakcik Hussin dan Makcik Faridah :)

Thursday, April 7, 2011

OSCE DONE!!


saya : awak, awak. saya nak gtau sumthing ni.


awak : ape dye? -____-''


saya : awak nak dengar x ni...?


awak : ler.. ckp jela. LOL!


saya : exam OSCE saya dah abesh. jadi, petang ni kite kua pegi karok nak x wak?


awak : ok sayang :)


p/s : so..pade awok² skalian (fa, lin, achik) jom! karok ini petang :)
ajak la sesape lg...huhu. KITA ENJOY!! ^3^




Tuesday, April 5, 2011

Malas.





Apekene la dengan aku. bila dah rajin 1 hari tu aku boleh post dalam 4, 5 post kat blog ni. bila dah sampai waktu malas aku 'mcm skrg ni' kdg² 1 post pon x nampak. malas la. sekarang ni aku dah start malas nak post. huarrghhh. takpe ain, kau boleh! *haha ape kene mngene lak eh?* aku nak post. banyak sangat idea dalam minda ni. tapi, kemalasan tangan aku untuk menaip meninggi! kan best kalau kita cakap je keyboard ni boleh typo senirik. takpe nanti aku try reka widget macam ni :)


Monday, April 4, 2011

*MovieUpd8 - CUN!


Sedap cerita dia. lawak. tengokla.

Mengisahkan :
Luna (maya karin) seorang tv host cerita 'Meletupss' yang popular menskodeng bf dia yang didapati main kayu tiga. akibat hati yang sebak menahan duka tu, luna pon pegi jalan² amik angin kt sebuah kampung ni. jumpe la seorang hero kampung yang hensem, Atan (remy ishak). dari situ bemula la bibit² cinta mereka...then, luna dapat tau ada problem kat bandar. dari situ dye kena pilih, nak stay kat kampung tu ke or nak balik p bandar semula.

jalan cerita nampak menarik.
lensa kamera pon jelas dan ade sikit2 cross process kat situ. antik! tengok jelah :)


----preview :)


Si lilin Bieber.

"baby, baby baby ooouhh"

haha!

Si Bieber ni pon skrg da pandai da nak wax² ni. dulu bergetah sekarang berlilin. hehe. tapi kalau perasan wax tu ade rupa macam Zac Efron da aku tengok...tak tau la kalo mata korang camne. papehal pon. CONGRATS la Bieber sebab da mencapai tahap 'boleh-buat-wax!' hehe..

Melantak bagai raksasa!


AUMMMMMMM!!


Ahirnya..
nyam nyam.

Itula. aku.
bila lapar bising bagai gila.
ishk.
cari sana sini makanan.
bila da sumbat.
senyap tak terkata.
kenyang kan. hehe

Perut.
tiap malam je lapar.
lapar je malam.
lama² boleh buncit la tayar aku ni.
dah la ade spare dah.
lagi nak men-spare-kan lagi.

Masalah.
bukan makan yang menjadi masalah.
sistem penghadaman terlalu cepat.
siap proses, buang apa yang disumbat tadi.
rugi je kunyah penat².
haha.
tetapi itu lumrah.

sekian.
x de point nak update kali ni!!!
=.=''

Saturday, April 2, 2011

Disebalik pemikiran.

Kawan²ku...update la. haha. Aku tengah rajin berblogger ni :)

Friday, April 1, 2011

Getaran anak tekak.

Lagi 1 stgh jam nak rokol, kami (aku, lin, ily, pah, fa, aten) sempat lagi kuar g mama tomyam. berhajat bukannya nak makan tomyam ke, ape ke, tapi kami terkinja-kinja tak tahan nak pegi karoke. dah lame rasenye tak g karok. dah naik gian aku. lame sangat tak lepaskan atau dalam erti kata lain lontarkan suara. bila dah karok, x fikir da suara sedap ke tak, janji pegang mic, nyanyi!

Tadi lagu 18, sorang 3 lagu je. tak sempat nak banyak². selalunya kalau kami g karok mesti banyak gila lagu. lagi² lau g ngan Fa. memang 50 60 lagu tu normal. haha. nyanyi jerit2. memang fun. dengan Aten nyanyi lagu mengulit kenangan macam baca buku. haha lawak ko Ten!!

Kitorang sempat habiskan ke18² lagu dalam masa 1 jam stgh je. :) lagi 4 minit nak rokol kami balik. bagus betul.. makin naik sem makin lemak bertambah. buat kepala seniri. itu semestinya. senior kan. haha

Best! rindu nak karok lagi.tengah elaun banyak lagi ni. pe salanye. hihi :) tapi sayang. seronok sangat karok, gamba pon tak amik. yang kurang gemar, kaum² lelaki kat situ macam tak penah tengok pempuan nyanyi. macam monyet! huhu

* Gabe Saporta.
(gamba takde motif, aku cume nak cakap, aku suka dia.)
haha! chill :D

Pemuas nafsu!

Tau x nafsu aku da puas sebab baru lepas makan kek coklat.
Nak boh gamba kek aku seniri, tapi ta sempat snap da habis.


N. Facts about chocolate kek ni.


  1. meningkatkan nafsu.
  2. menceriakan diri.
  3. meringankan otak.
  4. melancarkan haid.
  5. mengurangkan kelesuan.
  6. mengkreatifkan pemikiran.
  7. mengeyangkan.

hehehe. pecaye x?
so..mkn la kek cokelat manyak² macam aku tengah makan ni.
hehe. salam 1 April! tata.

Ceriakan Harimu :)