Si Ain menjadi anak kepada Pakcik Hussin dan Makcik Faridah :)

Wednesday, March 30, 2011

Program Komuniti Sekolah

(siap² na g sekolah)


Seronok.. hehe. tengaok keletah² budak2 sekolah rendah. lawak sangat. masuk² je bilik klinik "assalamualaikum misi" bagus, sopan budak² ni. duduk. dengar misi kabo ape yang nak kena buat. bila terdengar je word 'cucuk', sume macam nak angkat kaki blah da. haha.
Masuk mule² macam gangster, last² sang hero pon bertukar jd penakut. ahaha. baru cubet siket da jerit supo pondey. keke. lawak we. baaaanyak sangat ragam diorang. ade yang awal² lagi da cabut lari masuk toilet. habis basah baju sebab cikgu tarik suh kuar takmo. funny sangat.
Ada yang nak ukur tinggi pon tahan nafas. sudah² la tahan nafas tyme doc cek dada. ni sanggup tak hembus² semata² nak ukur tinggi. huhu.
Ada yang nak suh bukak tudung, x mo. segan kate dye. last², rupenye kutu punye kampung ade atas kepala dye. patut la segan. hehe
Budak lelaki. hero tu kan. tapi mengalahkan perempuan. budak pompuan cucuk tak nangis pon. tyme budak laki ramai yang merah je mata tahan sakit, ada yang nangis sampai nak gegar sekolah. penakut jarum upenye.
Sekolah kawan aku pegi lagi best. budak sekolah menengah. disiplin zero bai. bus kitorang lalu tepi, diorang punye la laju lompat pagar. ponteng siut. dasyat!! kat mulut ada rokok lagi. padahal cikgu disiplin lalu seblah je. wat derk. slambe sungguh. huhu.
Macam² kan perangai. yang penting harini aku hepi je. tengok aksi² lawak budak² ni. hehe. perut lapa..nak g mam ni. tata :)

2 comments:

saramysarah said...

aku ngn kaw same besau je laa..:P

AiN said...

x.. the fact is..u bigger than me.