Si Ain menjadi anak kepada Pakcik Hussin dan Makcik Faridah :)

Thursday, June 10, 2010

fun day with yat n zu.


(yat dan zu.
poyo je.
mcm la begamba ngan artis sbna tu.
sengal.)



sian zu.
dia dtg dr pagi.
8 pagi.
dtg taiping.
alah..x kisah la.
sbb mak dia pegi kerja.
nak ikut kena la bangun awal.
haha.

sbnarnye aku x kesian pon.
sbb ape?
sbb aku da gtau dia awal² da yg aku dtg agak lambat.
mmg lambat la.
lps zohor baru aku kuar.
haha.
gila kesian.

tapi x pe.
nasib ada yat menemaninya.
yat bawak dia p karoke.
rupenye budak² tu layan lagu sampai nak kering duit elaun.
hampeh².
rugi duit ja weh.
aku sampai kat taiping sentral time depa ngah karok.
"agak best tempat karok ni.best lah!"
gertak hati aku.
mmg best.
tempat dia luas.
lebih luas dr ganu punya.
ganu punya mmg karok jamban.

lepas karok.
aku lalu sblah tu nampak tempat main skates.
aku ingat ice skating.
tekejut gak la kan.
kalah sunway kalo gitu.
ahaks!
rupanya skate bese tu je.
yg kering punya.
x de ice² lah.
macam best, so suh yat p tgk.
rm8 yuran per day.
rm7 add skates.
gila.
baik aku p tgk wyg ngan duit tu.
lagi masyuk.

punya bler la aku kt ts tu.
cari exkletor.
halah, tangga begerak tu.
aku x tau eja dia camne.
direction gila pening kat situ.
skejap naik kt sana.
turun pulak kat sini.
kejap lagi naik turun tempat sama.
orang taiping ni pening² belaka.
ahaks!

zu bg idea.
tgk lgenda budak setan jom
yat wat muke bler da.
"aku x de mood la nak sedih² rini"
haha.
ngokngek.

so nak meng-hepikan mood.
p mcd.
lepak situ.
plan nak copy crita korea kat zu.
alih² hard disc dia rosak pulak.
jahanam trus.
beh baik x yah bawak laptop kalo aku tau dr awal.
ceh~
zu punya laptop lak word P dia agak stuck.
haha lawak.
sebab keypad P dia tenggelam.
laptop dia trus x dpt bukak.
kesian.

tgh dok syok² belek hard disc dia yang ta befungsi tu.
dtg pulak perempuan 3 org.
promote SPA pulak dah.
aku pon dgn bijaknye p amek.
byr rm30 pulak tu.
bijak².
pasai pa la aku bijak sgt td.
tp x pe.
plan bagi mak jelah.
wat ganti hadiah mother's day yg aku x sempat bagi haritu.
untukmu ibuku.
promoter tu x pecaya yat da 20thun.
dan dia x pecaya gak yat da 18 thun keats.
dah la kena kutok kate x cukop umor.
dah tu kena tegur lak pasal eye shadow yat.
yat ni agak gothic sikett la.
haha.
yat gila buat muka toye.
nak dtg promote tp tego baekk punya.
sian yat.
mmg toya habes muka dia td.
zu hanya mampu ketawa je.
sampai yat rase nak baling kusi meja mcd kat muka zu.
ekeke :)

pastu.
jap!
aku lupa dah la.
pendekkan crita.
g celcom center nak settlekan berukben celcom yg giler lembab tu.
terminate.
nak terminate, akak tu mintak ic,
aku cari punya cari.
x dak weh!
aku tetinggal dlm kad metrik kat ghanu sana.
hesh menyusahkan je.
akak tu kata x pa.
driving lesen pulak.
aku carik punya carik.
x dak gak weh!
mana aku letak pulak.
aku dah bawak kehulu kehilir keta tu.
xdak lesen???
haishk.aku ni keles lah.
mana aku letak tah.
tapi aku rasa cam tetinggal kat dlm laci lemari aku je.
kat asrama sana.
jauhnye nak p amek.
haishk.
teruk!.
terus aku down gila.
cuak.
peluh.
panas 1 bdn.
cemana leh lupa la brg beharga lak tuh.
nasib akak tu terminate gak.
haha syabbaas²!!

dah.
abes.
haha
kesimpulannye.
hari ni aku keluar happening² dgn yat n zu.
lokasi taiping sentral.
x byk gamba la amek.
punya sronok sampai lupa.

syiokk!
mkn nasik ayam sampai skrg hidung aku dok gtl x habis².
elergik sunggoh la ko ni noin.

bye.

No comments: