Si Ain menjadi anak kepada Pakcik Hussin dan Makcik Faridah :)

Sunday, May 31, 2009

sesak cam tin sardin!

last friday, pas abes keje aku tunggu komuter nak balik subang jaya kt kl sentral.
fes impression aku...ramai gile sial!!

( keadaan x tekawal kt lua tren..)

''sesak + ramai gile maknusie. tak hengat. sume pakat² langgar sesuka hati je.''

dah la bape kali tren tlepas, x kasik masok sbb tlalu sesak + full. so dat tren tu tutop pintu..
celake tol. lg lmbt la aku leh smpy umah..hish!

last² asek org je rempuh aku, so aku pn buat la muke x malu..
aku rempuh diorg lek sambil mengeluarkan kata² hikmat..
keh keh keh!!

''aku lepas!! berjaya! dpt masok lam tren.....''

(sesak cam sardin en :P tp ni still lua tren, x dpt nk capture lam tren, nk angkt tgn pn susa)


al-kesahnye.........

aku tesepit lam tren tu besame² 4 jejaka yg tip top habes n 1org tua yg bejanggut beruban.
bau jgn ckp la. mcm² wangian leh dihidu. mashemmm :P dok lam tu, mmg terlanggar² bdn la ngan diorg. dah tu nk wat cemane kn. sempit nk mmpus.


yg haramnye...........

pakcik janggut beruban tu leh cam nk raba² aku lak.ape kes? nak cabul ke?
konon nk letak tgn kat tiang, tp ape hal lak letak tgn kt tuutt² aku..
budus~

yg cambeshnye.......

sunuk gak aa sempit² ni. dpt gak sembg² ngn 2 jejake tampan yg menghimpit aku supe haram tu..hahahhaah. sumpah comel! mantap lak tu.


yg segannye.......

tym nk kua dr tren, keadaan kn sempit, patu tren tu cam benti brek mngejut lak aih.. so, aku cam terpegang dgn sentuhan yg ketat kt buntot sape ntah.tp aku bajet mmg laki² punye la. sbb pmpuan sume kt blah depan aku.laki² je ramai c2. sape nye x tau la.nasib la. lol :P

so kesudahan cite ni, aku smpy uma kol 9:27 mlm!

Saturday, May 30, 2009

encik skeleton sahabatku :)

aku dok library ni..aku dpt sorg kwn sehidop smati punye..

mmg gempak do dye ni.

ikot je ape aku suh buat..keh keh..


(lihatlah saat² keriangan kami bersama²..togetha..haha)

beware! 18 sx!!

bitch!

fuck!

mothafucka!

sux!

dumbass!

stupid asshole!

idiot!

moron!

jellyfish!

ape lg yg cambesh??

bodoh punye org!

haha!

Friday, May 29, 2009

edward cullen melesia...

bile tgk cerekarama kt tv3 ritu, cite 'bila mama pakai celana'

aku sangat tekejut!!!!

sbb nmpk soang mamat ni cam edward cullen seh..

sikit² jela..aku yg adore edward je nmpk cket²..x tau la org lain.haha



(arrow kunen tu)

x de tajuk..

aku skrg ni PENAT cam babi..

hahaha -_-''

Monday, May 25, 2009

oh qi..oh abu..oh awek chun!











(si stylo Qi, awek cun Julie, si
mantap Nas-T a.k.a. Abu)


x saba nk tgk cite korg..nmpk cam besh..sbb de abu..haha

~BLOGGERBOY~

ari kames ni..8Tv, kol 9:30 mlm kot..x clap aku la.hehe

New moon

bile nak kua? cepat ckit leh x? aku da x sesaba da ni.
haha ('',)

bce buku cite cam menarik.tp aku bajet, filem lg menarik!


20 november 2009 kua..lmbt sgt ah..eee :P


(edward..i u!! ekeke)

Friday, May 22, 2009

the result..

finally, tunggu punye tunggu..

aku dapat nursing USM tu!! :)

27 jun ni aku masuk!
benti ukm 19 jun ni.
syg gile nk tinggalkan ukm.adudu :'(

Thursday, May 21, 2009

Trip to Perpustakaan UPSI =)






ritu slase g lawatan upsi.tgk library diorg.mmg besh la.cam sopink mall kau!!
aku ngan staf² library ukm je yg g.1bus.mmg havoc.
ade sorg ketua laki kt cni x g, nmenye encik azhari..dye mmg hnsem ohh..
dye g kusus.adoi..haha :P

dok ngan pakcik² unty².haha..aku sorg je dak kecik,berumo 20tahon.
yg lain sume da veteren..30↑!! haha


sume pakai baju biru..aku je xde baju ukm lg, so aku gune baju kurung biru.
kbetolan sme lak kaler ngan baju ukm diorg.

naek bus tu, aku suke tgk drebar tu.nsem doh.ko jgn main².haha.
mmg nsem.aku pn buat² la sembg².knon je.tp da kawen.alahhh!!

tyme ni, abg faza ngan kak fid cam main jeling² mata..
baru le aku tau rupenye deme tu skendel..haha.


kebetolan ari lawatan ni beday kak nurul, dye bagi kt kitorg mcm².
sorg 1 dpt beg kecik berisi mcm².naseb la aku x bekfes lg..kenyang gak la :P


papehal, library UPSI mmg best,n sempat la gak aku g lawatan ngn diorg.
keje kejap je.da nk g usm..adududu..


korg mmg baik!

















(ni sume gamba keadaan kt library upsi tu..smart kn?)

Sunday, May 3, 2009

alam baru.........!

yea! settle suda intview kat usm penang aritu...
diorg tnye pape tah..x de kne mngene lgsg ngn nursing.haha.
tp aku blasah..pakai jawab je.*jnj mst ckp en.....:)

so..tunggu settle intview spa lak.5 mei ni..
katenye soklan peperiksaan betules tu 340 soklan.
tp 1jam je bai...aku da la salu jwb direct x cukop mse..
kali ni..aku x tau la cemane gayenye..
doa jela..kos tetap nursing. *aku en suke mmbantu org :P

yah! ni yg aku fenin sgt²..6 mei ni aku lapo diri ukm.
mane nk tinggal?? cemane nk ulg alik?? adui!
tah la..bile da lme dok umah, rse cam liat je nk g kt ukm ni..
mls doh!

*pray foe me! n..mayb lame aku x kn menulis dlm blog ni lg :)