Si Ain menjadi anak kepada Pakcik Hussin dan Makcik Faridah :)

Friday, April 24, 2009

nenek angkat??

ok!! aku bru dpt tau yg nenek angkt aku ni sbnanye →→→ mak OBJ tepen!!
owoh..kalo aku tau la dia sekaye tu, da lme aku kopek duit dia 24jam.
dan yg paling ngejutkn aku adelah →→→ aku ni sbnanye sdre sme OBJ tu (pacik wan)..
lerr..punyela lme aku hidup sme dia, rupenye tu sdreku..
'cit podah!' mmg aku s'org yg lembab tau hal smase..
so sume ni dpt ku tahu pabila semalam ku pergi menziarahi nenek ini (Toh Puan) di hospital kerana diserang penyakit 'hi blood pressure'. perh → darah tinggi ye.
so sembg punye sembg, barula rhsie tebongka segalenye :p
comell oo nenek ni..bile aku nak mek gamba memalu lak die.cess (sepak nak?) haha..
















(sempt pose lam spital lg? org ngah saket ko besuke ria..uh! )

2 comments:

timHayabutsa said...

isteresting giler tajuk post ko ni!!
kim salam kat nenek tu

AiN said...

ok beb! tarak hal.haha :P